donderdag

Ingezonden door : H4x0

Het stadsdeel komt ook de e-burgers tegemoet die amper buiten komen vanwege hun internetverslaving. Dus wat doet het stadsdeel? Zij verzint haar eigen nieuws op haar officiele website! Want wat valt er te lezen?
" Stadsdeel Westerpark is het schoonste stadsdeel "
vervolgens verwijst de site naar een artikel van het Parool. Kan het stadsdeel zelf niet zorgen voor content op haar site? Wordt er dus door die full-time beroepsbabbelaars werkelijk niets besproken? Of moet alles binnenskamer blijven? Of is de enige persoon bij het stadsdeel die weet hoe je iets op de site zet (ftp'en) langdurig in de ziektewet? Kortom speculaties alom.

H4x0
(all your park are belong to us)

Onderschat de invloed van het weblog niet!

VVD wil naar zes stadsdelen

MARCEL WIEGMAN (broer van.)

AMSTERDAM - De VVD in Amsterdam wil het aantal stadsdelen terugbrengen van veertien naar zes: Noord, Oost, Zuidoost, Zuid, WestSide en Centrum. Veel stadsdelen zijn volgens de liberalen nu te klein. Er zou sprake zijn van groeiende bureaucratie.

woensdag

WAAROM LIEGT STADSDEEL WESTERPARK?
Gelezen op de site van stadsdeel Westerprak: Het Sportbuurtwerk verzorgt en coördineert allerlei sportactiviteiten voor de bewoners van stadsdeel Westerpark en werkt intensief samen met sportverenigingen en buurtorganisaties.
Vraag: waarom liegen ze zo? Neem Big Ali Sport. Een sportvereniging uit de buurt, die op alle mogelijke wijze door dat f*cking stadsdeel wordt tegengewerkt.
Zo sag ik op een kaartje dat ze a.s. zondag precies de kraampjes van de stichting welzijn westerpark (ook al zo'n crypto-pvda-kwallenclub die mega-subsidies vreet) precies voor het stukje big ali sport staan opgesteld.
Zodat hij wordt afgedekt. Ja, als je dat 'intensief samenwerken' noemt. Vuile leugenballen!!!!!
Ze zitten er alleen voor hun zelf en hebben schijt aan de buurt. Er zitten ook geen mensen in de stadsdeelraad die in de buurt zijn geboren. Zoals die Anna Maria Hoogland, die net 2 jaar in de buurt woont, of wethouder Jager, die hier 4 jaar geleden terecht kwam. Wat buurt? Er woont niet 1 ambtenaar binnen de stadsdeelgrenzen.
Als het stadsdeel binnenkort wordt opgeheven, zullen de echte buurtfeesten losbarsten.
per email ontvangen bericht van Samir Azdin

dinsdag

Via e-mail van een verontruste burger.

Geachte redactie,

Als bewoner van de WestSide zie ik veel misstanden om mij heen. Maar nu de parlementaire enquete over de bouwfraude in volle gang is volg ik de zaken op de voet. Zo las ik vanmiddag het Parool.
'Een ambtenaar van De Baarsjes heeft in 1999 uit de school geklapt over het bedrag dat het stadsdeel aan een bouwwerk wilde besteden'.
Kunt U uitzoeken welke ambtenaar het hier betreft? U weet als er 1 appel rot is loopt men het risico dat de andere appels worden aangestoken. Want 1 Joost Vermeulen is wel genoeg dunkt me.

Alvast bedankt voor eventuele publicatie,

dhr. P. Hulkenberg (gepensioneerd)